Які кваліфікаційні критерії установлювати при закупівлі продуктів харчування

915

Запитання

Які кваліфікаційні критерії до учасників установлювати в тендерній документації при закупівлі продуктів харчування для школи?

Відповідь

Кожен продукт харчування має свою специфіку.

Молоко, чи то м’ясо, чи то масло — кожен товар має різні умови зберігання, поставки, опис технічних характеристик. Від цього й залежать кваліфікаційні критерії, які встановлює замовник у тендерній документації, щоб забезпечити належну поставку.

Замовник вимагає від учасників подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям.

(ч. 1 ст. 16 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VІІІ).

У тендерній документації визначають один або декілька кваліфікаційних критеріїв. Зокрема, установлюють вимогу підтвердити наявність:

Про це йдеться у частині другій ст. 16 Закону про публічні закупівлі.

Вебінар ВМДЗ

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Про бюджетні запити шкіл: популярно

До початку бюджетного року школи мають спланувати свої потреби на новий рік та подати бюджетні запити… Ні, тут ви не знайдете відповіді, як скласти бюджетний запит на новий бюджетний рік. Але зрозумієте інше
10364