Які технічні вимоги встановлювати щодо БУРЯКА під час закупівель

713

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо буряка як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги, керуються ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару.

Буряк має:

  • бути очищеним від землі сухим способом
  • зовнішній вигляд — клубні цілі, чисті, здорові, сухі, непророслі, незів’ялі.

Які кваліфікаційні критерії установлювати при закупівлі продуктів харчування

Вебінар ВМДЗ

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Харчування дітей у школі: як правильно організувати

У системі реформ української освіти, організації нової української школи, підхід до харчування дітей у закладах освіти теж потребує удосконалення. Як це зробити у відповідності до сучасних вимог, які ці вимоги – розбираємось далі.
1979