Які технічні вимоги встановлювати щодо БУРЯКА під час закупівель

1051

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо буряка як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги, керуються ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару.

Буряк має:

  • бути очищеним від землі сухим способом
  • зовнішній вигляд — клубні цілі, чисті, здорові, сухі, непророслі, незів’ялі.

Які кваліфікаційні критерії установлювати при закупівлі продуктів харчування

додаток

Статичний блок для запитань-відповідей

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Як організувати харчування в укритті закладу освіти: нові вимоги

КМУ оновив норми й порядок харчування в закладах освіти з урахуванням умов воєнного стану. Одна з ключових змін — визначено порядок харчування в укритті. Зі статті знатимете, які приміщення та як облаштувати в укритті, щоб забезпечити харчуванням в ньому дітей і працівників
567

Принципи НАССР для закладів освіти

Щоб запровадити систему управління безпечністю харчування НАССР, в закладі освіти потрібно створити групу, яка у своїй роботі керуватиметься сімома принципами
36430