Які технічні вимоги встановлювати щодо ПЕТРУШКИ під час закупівель

1237

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо петрушки як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги до петрушки, керуються ДСТУ 6010:2008 «Петрушка молода, свіжа. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару.

Петрушка зелена:

  • зелень петрушки має складатися з розетки свіжих, молодих, зелених, непошкоджених шкідниками і хворобами листків
  • довжина основної маси листя не обмежується.

Статичний блок для запитань-відповідей

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Харчування дітей у школі: як правильно організувати

У системі реформ української освіти, організації нової української школи, підхід до харчування дітей у закладах освіти теж потребує удосконалення. Як це зробити у відповідності до сучасних вимог, які ці вимоги – розбираємось далі.
1276