Які технічні вимоги встановлювати щодо ПЕТРУШКИ під час закупівель

1892

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо петрушки як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги до петрушки, керуються ДСТУ 6010:2008 «Петрушка молода, свіжа. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару.

Петрушка зелена:

  • зелень петрушки має складатися з розетки свіжих, молодих, зелених, непошкоджених шкідниками і хворобами листків
  • довжина основної маси листя не обмежується.
додаток

Статичний блок для запитань-відповідей

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Як організувати харчування в укритті закладу освіти: нові вимоги

КМУ оновив норми й порядок харчування в закладах освіти з урахуванням умов воєнного стану. Одна з ключових змін — визначено порядок харчування в укритті. Зі статті знатимете, які приміщення та як облаштувати в укритті, щоб забезпечити харчуванням в ньому дітей і працівників
567

Принципи НАССР для закладів освіти

Щоб запровадити систему управління безпечністю харчування НАССР, в закладі освіти потрібно створити групу, яка у своїй роботі керуватиметься сімома принципами
36430