Які технічні вимоги встановлювати щодо ПЕТРУШКИ під час закупівель

1092

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо петрушки як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги до петрушки, керуються ДСТУ 6010:2008 «Петрушка молода, свіжа. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару.

Петрушка зелена:

  • зелень петрушки має складатися з розетки свіжих, молодих, зелених, непошкоджених шкідниками і хворобами листків
  • довжина основної маси листя не обмежується.

Центральна частина статичний блок 3

Статті за темою

Усі статті за темою

Харчування дітей у школі: як правильно організувати

У системі реформ української освіти, організації нової української школи, підхід до харчування дітей у закладах освіти теж потребує удосконалення. Як це зробити у відповідності до сучасних вимог, які ці вимоги – розбираємось далі.
535

Діти та здорове харчування: що робити

Тримайте рекомендації ЮНІСЕФ зі здорового харчування. В умовах війни доступ до різних продуктів харчування може бути обмеженим. Але основні принципи здорового раціону залишаються такими самими, і їх важливо дотримувати в міру можливостей та наявних продуктів харчування
983

Органічна їжа: мода чи потреба

Чи є спосіб захистити організм людини від цих шкідливих речовин? Мабуть, ви чули про органічні продукти харчування. Та чи достатньо, аби стати їхнім прихильником?
10634