Які технічні вимоги встановлювати щодо ПЕРЦЮ під час закупівель

1036

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо перцю як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги до перцю, керуються ГОСТ 13908-68 «Перец сладкий свежий. Технические условия» або ТУ виробника певного виду товару.

Перець

— плоди мають бути:

  • непошкодженими
  • високоякісними
  • чистими
  • свіжими на вигляд
  • практично без шкідників і слідів від їхніх пошкоджень
  • повністю сформованими
  • без пошкоджень морозами
  • без сонячних опіків
  • із зарубцьованими місцями пошкоджень
  • з нормальною вологістю поверхні
  • без стороннього запаху і/або присмаку.
додаток

Статичний блок для запитань-відповідей

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Як організувати харчування в укритті закладу освіти: нові вимоги

КМУ оновив норми й порядок харчування в закладах освіти з урахуванням умов воєнного стану. Одна з ключових змін — визначено порядок харчування в укритті. Зі статті знатимете, які приміщення та як облаштувати в укритті, щоб забезпечити харчуванням в ньому дітей і працівників
118

Принципи НАССР для закладів освіти

Щоб запровадити систему управління безпечністю харчування НАССР, в закладі освіти потрібно створити групу, яка у своїй роботі керуватиметься сімома принципами
36255