Які технічні вимоги встановлювати щодо ПЕРЦЮ під час закупівель

719

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо перцю як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги до перцю, керуються ГОСТ 13908-68 «Перец сладкий свежий. Технические условия» або ТУ виробника певного виду товару.

Перець

— плоди мають бути:

  • непошкодженими
  • високоякісними
  • чистими
  • свіжими на вигляд
  • практично без шкідників і слідів від їхніх пошкоджень
  • повністю сформованими
  • без пошкоджень морозами
  • без сонячних опіків
  • із зарубцьованими місцями пошкоджень
  • з нормальною вологістю поверхні
  • без стороннього запаху і/або присмаку.

Вебінар ВМДЗ

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Харчування дітей у школі: як правильно організувати

У системі реформ української освіти, організації нової української школи, підхід до харчування дітей у закладах освіти теж потребує удосконалення. Як це зробити у відповідності до сучасних вимог, які ці вимоги – розбираємось далі.
1971