Які технічні вимоги встановлювати щодо ОГІРКІВ під час закупівель

690

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо огірків як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги до огірків, керуються ДСТУ 3247-95 «Огірки свіжі. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару.

Огірки свіжі

— плоди огірків мають бути:

  • цілими
  • свіжими
  • здоровими
  • чистими
  • нормальної структури та форми
  • без механічних пошкоджень
  • з плодоніжкою або без неї.

допускають

не допускають

  • плоди з незначним пожовтінням вершини
  • гнилі та спарені продукти

Статичний блок для запитань-відповідей

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Харчування дітей у школі: як правильно організувати

У системі реформ української освіти, організації нової української школи, підхід до харчування дітей у закладах освіти теж потребує удосконалення. Як це зробити у відповідності до сучасних вимог, які ці вимоги – розбираємось далі.
1274