Які технічні вимоги встановлювати щодо ОГІРКІВ під час закупівель

576

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо огірків як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги до огірків, керуються ДСТУ 3247-95 «Огірки свіжі. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару.

Огірки свіжі

— плоди огірків мають бути:

  • цілими
  • свіжими
  • здоровими
  • чистими
  • нормальної структури та форми
  • без механічних пошкоджень
  • з плодоніжкою або без неї.

допускають

не допускають

  • плоди з незначним пожовтінням вершини
  • гнилі та спарені продукти

Центральна частина статичний блок 3

Статті за темою

Усі статті за темою

Харчування дітей у школі: як правильно організувати

У системі реформ української освіти, організації нової української школи, підхід до харчування дітей у закладах освіти теж потребує удосконалення. Як це зробити у відповідності до сучасних вимог, які ці вимоги – розбираємось далі.
429

Діти та здорове харчування: що робити

Тримайте рекомендації ЮНІСЕФ зі здорового харчування. В умовах війни доступ до різних продуктів харчування може бути обмеженим. Але основні принципи здорового раціону залишаються такими самими, і їх важливо дотримувати в міру можливостей та наявних продуктів харчування
954

Органічна їжа: мода чи потреба

Чи є спосіб захистити організм людини від цих шкідливих речовин? Мабуть, ви чули про органічні продукти харчування. Та чи достатньо, аби стати їхнім прихильником?
10420