Впевнений старт навчального року

Шановні колеги, у нас є чудовий привід для святкування і взаємного привітання — п’ять років разом. Так, ми вже п’ять років щомісяця вітаємося. Ви радієте, отримавши чергове число журналу, а редакція тішиться вашими відгуками та оцінками. А ще ми надзвичайно раді отримувати від вас чергові запити й побажання, адже завдяки цьому маємо змогу поліпшувати журнал, робити його зручнішим і кориснішим саме для вас

Серпневе число журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» гарантує практичному психологу впевнений старт у новому навчальному році. Адже на його сторінках публікації про те, як:

  • розпочати професійну діяльність
  • провести спостереження та психодіагностичне обстеження дитини дошкільного віку
  • спланувати роботу щодо супроводу діяльності педагогів
  • організувати психологічний супровід дітей-новачків.

Окрім цього, ми допоможемо оновити інформаційний стенд для батьків. Тут стануть у пригоді пам’ятки:

  • «Батьківська відданість»
  • «Як спілкуватися з дітьми раннього віку».

Опанування теми «Діагностика невротичних розладів особистості дитини» з навчального курсу й виконання самостійної роботи, ще на крок наблизить Вас до омріяного сертифікату. Він засвідчить ваші старання й успіх. І наприкінці року ми знову матимемо спільний привід для святкування.

З повагою,
Гурковська Тетяна Леонідівна,
головний редактор

У попередньому числі — Робота з дітьми раннього віку

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Якщо в групі новенька дитина

У ваш дитсадок завітало багато дітей з числа внутрішньо переміщених або на час оздоровчого періоду. Для них все не так, як удома: суворіший розпорядок дня, незнайомі дорослі й діти, незвичні вимоги. Але головна відмінність — розлучення з мамою. Усе це може викликати в дитини напруження і навіть тривожність.
4103

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1769

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді