Перша стратегічна сесія «Роль держави в питаннях євроінтеграції»

9 лютого 2021 року Державна служба якості освіти та її територіальні органи спільно з проєктом Association4U за підтримки Офісу Віце-прем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України провели першу стратегічну сесію «Роль держави в питаннях євроінтеграції».

Чи запобігли перехресного забруднення: шість чеклістів

Під час онлайн-зустрічі учасники ознайомилися з головними завданнями проведення всеукраїнської роз’яснювально-інформаційної кампанії EUkраїна під час комунікації євроінтеграційних ініціатив і реформ з питань забезпечення якості освіти та освітньої діяльності.

Не лише права, а й обов'язки учнів

Зокрема, представники проєкту Association4U наголосили, що метою кампанії є підвищення рівня обізнаності громадян України щодо переваг євроінтеграції, базових європейських цінностей та підсилити роль держави в процесі євроінтеграції країни.

Відтак урядова кампанія EUkраїна розкриває практичний зміст євроінтеграції, її переваги та можливості, а також пояснює суть шести основних цінностей Європейського Союзу:

  • демократія
  • рівність
  • гідність
  • права людини
  • верховенство права
  • свобода.

Права та обов’язки педагогічних працівників

Саме інтеграція європейських цінностей в українське суспільство дозволить створити фундамент для ефективного функціонування і стрімкого розвитку України.

Нагадуємо, 21 грудня 2020 року стартувала інформаційна кампанія «EUkраїна». Проєкт ініційовано Віце-прем’єр-міністеркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та проєкту ЄС «Association4U».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді