Статті за темою Управління школою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати
Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293
Як завучу організувати соціальний простір початківця
Наставництво — це форма роботи, за якої досвідченого працівника «прикріплюють» до початківця для того, щоб останній мав змогу працювати в тандемі, професійно зростати, розвиватися. Як налагодити взаємодію — у статті
1629
Плануйте справи, щоб встигати
Універсального рецепту, як побудувати день, щоб і робочі, і особисті справи встигнути виконати, немає. Але ж у вас точно є знайомі керівники, які якось із ними справляються. Прочитайте цю статтю і дізналися чотири секрети, як встигати виконувати робочі та особисті завдання і залишатися в ресурсному стані.
2649
Загальновійськова підготовка у закладах освіти
Внаслідок воєнної агресії росії в Україні ось уже третій рік поспіль діє воєнний стан і оголошена загальна мобілізація. Верховна Рада України прийняла законопроєкт, за яким вводиться загальновійськова початкова підготовка для старшокласників. Яких змін слід очікувати – читаймо далі
332
Реформа профільної середньої освіти: чого слід очікувати
Нові умови і обставини диктують новий підхід до розвитку економіки, яка, у свою чергу, мотивує до пошуку інших форм і методів управління у галузях, на яких вона базується. Зокрема, це стосується і освіти. З цією метою в Україні розпочинається реформа профільної освіти, яка відбудеться у кілька етапів. Що вона передбачає і до яких змін ми маємо бути готові – далі у статті.
145