Урок про права дитини від ЮНІСЕФ

МОН та ЮНІСЕФ закликають учителів провести до 20 листопада урок про права дитини

Заміна уроку: як табелювати та оплатити

Міністерство освіти і науки разом з міжнародною організацією ЮНІСЕФ пропонують учителям приєднатися до всеукраїнської ініціативи і провести «Найбільший урок у світі» про права дитини.

Урок було створено для того, щоб школярі ознайомились з результатами діяльності ООН та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Мета уроку: пояснення учням поняття прав людини та прав дитини, висвітлення значення організації ООН та ЮНІСЕФ, ознайомлення учнів із Конвенцією ООН про права дитини тощо.

Урок націлений на учнів 5-8-х класів. Але вчителі старших і початкових класів зможуть самостійно адаптувати інформацію уроку для своїх учнів.

Учасники цієї акції мають можливість отримати сертифікати та взяти участь у розіграші сувенірів від ЮНІСЕФ. Для цього їм необхідно зробити фото під час або наприкінці уроку разом з учнями та опублікувати їх у фейсбуці з хештегом #Найбільший_урок_у_світі та #Знаю_права_і_змінюю_світ.

Матеріали уроку можна використати для трьох різних форматів відповідно до наявності доступу в учнів до інтернету та залежно від формату навчання в школі (очного чи дистанційного).

Для того, зоб взяти участь у цій ініціативі та отримати сертифікат учасника, необхідно зареєструватись і пройти відповідний курс.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді