Безпека школи впливає на якість освітнього процесу

Теми:
30 червня 2020 року Державна служба якості освіти України та Представництво Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні провели вебінар «Безпечна та дружня до дитини школа в контексті інституційного аудиту»

Як створити безпечне та ефективне освітнє середовище

«Державна служба якості освіти та ЮНІСЕФ в Україні мають спільну мету — школу, де всі учасники освітнього процесу почуваються безпечно і комфортно, у єдності підтримують одне одного, мають точку опори, можливість проявити себе, впевнені у майбутньому. Виконати це завдання допоможе “Абетка для директора”, яка нещодавно доповнена новим інструментом, апробованим Представництвом Дитячого Фонду ООН в Україні. Очевидно, якщо дитина почувається безпечно в школі закладі освіти, впевнена, що їй завжди допоможуть, вона якнайкраще реалізує свій потенціал», — зауважила Алла Бондар, заступник голови Державної служби якості освіти України.

Безпека школи впливає на якість освітнього процесу

Крім того, Ольга Долініна, керівник освітніх програм ЮНІСЕФ в Україні, презентувала концептуальну рамку безпечної та дружньої до дитини школи, що заснована на чотирьох компонентах:

Джерело: ДСЯО

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді