Моніторинг якості дошкільної освіти

Проміжні результати оцінки якості дошкільної освіти оприлюднять на початку 2021 року

Корекційно-розвиткові послуги: чи надавати влітку

В Україні стартував курс для національних експертів ECERS, які проведуть дослідження якості дошкільної освіти. Проміжні результати моніторингу планують оприлюднити на початку 2021 року.

В МОН зазначають, що курс організований Командою підтримки реформ МОН у партнерстві з Українським інститутом розвитку освіти, Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» та за підтримки ЮНІСЕФ в Україні.

«Команда підтримки реформ запускає дослідження за допомогою методики ECERS – шкали оцінювання якості дошкільної освіти. Ми розпочали підготовку експертів, які зможуть провести дослідження, зосереджене на розвитку дитини, яка є центральною у всій структурі оцінювання”, – зазначила Соломія Бойкович, експерт з дошкілля Команди підтримки реформ МОН.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4961

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді