Розпочалась додаткова реєстрація на іспити в магістратуру та аспірантуру

На вступні іспити в магістратуру та аспірантуру ще можна зареєструватися

Реєстрація для вступників на магістратуру

План роботи на літній період

В Україні ще можна зареєструватися на вступні іспити в магістратуру та аспірантуру. Розпочався додатковий період реєстрації у додатковій сесії ЄВІ та ЄФВВ.

Взяти участь у відповідній реєстрації можуть вступники, які не встигли зареєструватися для проходження іспитів. Це можна зробити у приймальних комісіях вишу очно за умови особистої присутності вступника або дистанційно.

Для того щоб зареєструватися дистанційно, вступник повинен сформувати комплект сканованих або фотокопій реєстраційних документів та мати кваліфікаційний електронний підпис.

Під час заповнення заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка, потенційний магістр має вказати населений пункт, у якому бажає пройти ЄВІ та ЄФВВ.

Зокрема, вступники, які складатимуть ЄФВВ, повинні вказати одну або дві назви єдиного фахового вступного випробування (облік та фінанси, право та міжнародне право, економіка та міжнародна економіка, управління та адміністрування, політологія та міжнародні відносини, психологія та соціологія, психологія та педагогіка або інформаційні технології).

Якщо реєстрація пройде успішно, вступник отримає скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті.

Зауважимо, що оригінал екзаменаційного листка зберігатимуть у приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку абітурієнт виявить помилки, варто звернутись до приймальної комісії.

Окрім того, оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштою, якщо вступник зазначив про таку необхідність у заяві-анкеті.

Якщо екзаменаційний листок не надійшов на адресу, зазначену в заяві-анкеті, вступник має звернутися до приймальної комісії, до якої надсилав реєстраційні документи.

Також для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань», доступ до якої можна здійснити за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Період додаткової реєстрації триватиме до 21 червня 2024 року.

Джерело: Освіта.юа

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32437

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
250749

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді