Інструкція МОН щодо подання шкільних проєктів через платформу DREAM

У МОН опублікували інструкцію щодо того, як приєднатися до екосистеми DREAM

Використання системи DREAM для подачі проєкту

Чи правильно оформлюєте додатки до наказів

Цьогоріч Міністерство відновлення спільно з Міністерством освіти і науки та Міністерством цифрової трансформації оновили підхід до розподілу державної субвенції на укриття та харчоблоки в закладах освіти. 

Однією з основних відмінностей стало використання екосистеми DREAM для забезпечення швидких та прозорих цифрових процедур.

Відповідно до субвенції на укриття на платформу надійшло 108 проєктів. Комісія МОН відібрала та затвердила 50 проєктів на будівництво та ремонт. Кошторис проєктів окремих регіонів менший, ніж сума, виділена урядом, тому найближчим часом громади зможуть податися в межах донабору на субвенцію та отримати погодження від ОВА і розгляд комісії.

Зокрема, громади, які не потрапили на цьогорічну субвенцію, — можуть подавати проєкти через платформу DREAM. Це також допоможе в залученні фінансування з боку донорів.

Незабаром на сайті Міністерства освіти і науки з’явиться оголошення щодо донабіру на укриття  та старт набору на харчоблоки за кошти субвенції. 

Проте у відомстві вже  переліком матеріалів та покликань, які допоможуть із приєднанням до екосистеми DREAM, створенням проєктів, а також поданням заявок на отримання фінансування.

За матеріалами МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді