Як практичному психологу подбати про себе

20 квітня о 14:00 відбудеться вебінар «Як практичному психологу подбати про себе». Запрошуємо до розмови про те, як психологу подбати про себе у стресовій ситуації.

Як практичному психологу подбати про себе

Наразі психологи відчувають подвійний вплив травматичних подій — безпосередній та через своїх клієнтів. Щоб мати можливість допомагати іншим, психолог має підтримувати себе в оптимальному стані. Як це зробити — поговоримо на вебінарі.

Спікер вебінару Тетяна Гурковська, психолог-консультант, головний редактор журналу «Практичний психолог: Дитячий садок».

Зокрема, дізнаєтеся:

  • Джерела для поновлення ресурсів
  • СОД-а — три кроки для опанування себе.

⏰ Увімкніть нагадування на сторінці вебінару на YouTube, аби не пропустити захід!

ПОСИЛАННЯ НА ВЕБІНАР

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Безпечне освітнє середовище закладу освіти

Що таке безпечне освітнє середовище, його ознаки та принципи? Як забезпечити психологічно безпечне середовище? Як створити й упровадити у вашому закладі освіти.
109360

Прийоми першої психологічної допомоги в кризовій ситуації

Під час воєнних дій психіка людини перебуває в постійному напруженні та стресі. Вони можуть спричинити різні реакції та мати індивідуальні фізичні прояви. І якщо людину, яка знаходиться поряд з вами, помітно «накрило» емоціями, буде корисним знати мінімальний набір прийомів першої психологічної допомоги.
11108

Індивідуальна програма розвитку учня школи

Якщо у вашому закладі освіти є учні з особливими освітніми потребами, то для них потрібно розробити індивідуальну програму розвитку. Хто розробляє цей документ, на основі якої інформації та які частини він має містити?
100172

Індивідуальна програма розвитку дитини з особливими освітніми потребами — зразок

Індивідуальна програма розвитку (ІПР) – обов’язковий документ для дитини з особливими освітніми потребами, яка є вихованцем дошкільного закладу чи учнем школи. З’ясуйте все про зразки цих документів та скачайте собі шаблони
3631

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді