Останні дні реєстрації на ЗНО — 2021

Дата подання документів до УЦОЯО визначається за відтиском штемпеля на поштовому конверті
Останні дні реєстрації на ЗНО — 2021
Сім небезпечних челенджів: ВРАХУЙТЕ НАЙВАЖЛИВІШЕ

5 березня — останній день, коли випускники можуть зареєструватися на ЗНО-2021 та відправити поштою реєстраційні документи для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.
Таку пам’ятку опублікували в Українському центрі оцінювання якості освіти та наполегливо порадили не зволікати з відправленням пакету документів.
⇒⇒ Як провести батьківські збори до ЗНО
Варто нагадати, дата подання документів до регіонального центру оцінювання якості освіти визначається за відтиском штемпеля на поштовому конверті.

Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжуватимуть опрацьовувати реєстраційні документи, отримані після 5 березня, однак за умови, що вони відправлені у встановлені терміни. Документи, відправлені після 5 березня, опрацьовувати не будуть.
На сайті УЦОЯО також зазначили, що після надсилання документів поштою за допомогою спеціального сервісу можна перевірити стан опрацювання реєстраційних документів. Для цього до сервісу потрібно ввести номер реєстраційної картки.
Отримані документи в регіональних центрах оцінювання якості освіти опрацьовують у міру їх надходження, але не довше 10 робочих днів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді