В Україні з’явиться Рада з розвитку загальної середньої освіти

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський на форумі «Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрями»

В Україні з’явиться Рада з розвитку загальної середньої освіти

Закон про електронні трудові книжки: що врахувати

При Президентові України буде створена Рада з розвитку загальної середньої освіти. Указ опублікують сьогодні, 09 лютого.

Президент зазначив, що освіта й наука – це стратегічно важливі напрями для України.

«Сьогодні ми робимо все можливе, аби змінити такий підхід. Ми активно будуємо та ремонтуємо дитячі садочки по всій країні... Також ми відновлюємо та будуємо нові сучасні школи в кожному регіоні. І цей процес буде продовжуватись далі, адже ми прагнемо, щоб кожна наша українська школа – як у місті-мільйоннику, так і в невеликому селищі – мала сучасну матеріально-технічну базу, мала якісне та здорове харчування, доступ до Інтернету, інфраструктуру для спорту, для інклюзивної освіти», – наголосив Президент.

Крім того, цьогоріч були збільшені заробітні плати для освітян, і влада й надалі шукатиме механізми та кошти для того, щоб працівники освіти відчули престиж своєї професії.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді