В особі Президента України наша освіта завжди матиме надійного союзника, - Володимир Зеленський

Президент готовий стати лобістом інтересів освітян

В особі Президента України наша освіта завжди матиме надійного союзника, - Володимир Зеленський

Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час проведення форуму «Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрями».

Освіта й наука є стратегічно важливими напрямками для України, хоча довгі роки держава приділяла недостатньо уваги цій галузі.

Закон про електронні трудові книжки: що врахувати

«Сьогодні ми робимо все можливе, аби змінити такий підхід. Ми активно будуємо та ремонтуємо дитячі садочки по всій країні... Також ми відновлюємо та будуємо нові сучасні школи в кожному регіоні. І цей процес буде продовжуватись далі, адже ми прагнемо, щоб кожна наша українська школа – як у місті-мільйоннику, так і в невеликому селищі – мала сучасну матеріально-технічну базу, мала якісне та здорове харчування, доступ до Інтернету, інфраструктуру для спорту, для інклюзивної освіти», – наголосив Президент.

Також Володимир Зеленський повідомив, що цьогоріч були підвищені заробітні плати для освітян, і влада й надалі шукатиме механізми та кошти для того, щоб працівники освіти відчули престиж своєї професії.

«Хочу запевнити – в особі Президента України наша освіта завжди матиме надійного союзника. Якщо завгодно – лобіста інтересів наших освітян. Я готовий зі свого боку допомагати в реалізації усіх ваших ініціатив, усіх ваших кроків, усіх реформ для розвитку української освіти. У цьому контексті я хочу повідомити, що сьогодні буде опубліковано указ про створення при Президентові Ради з розвитку загальної середньої освіти. Знаю, що на цей крок чекали давно, і сьогодні його буде зроблено», – додав Президент.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді