Пілотний етап дослідження PISA-2022

Процедуру тестування пройде 3 000 учнів і студентів із 66 закладів освіти

Електронний документообіг: ПЕРЕВАГИ

З 5 квітня до 16 травня 2021 року в закладах освіти буде проведено пілотний етап міжнародного дослідження якості освіти PISA-2022.

У наказі МОН йдеться, що участь у пілотному етапі візьмуть 66 закладів освіти з 19 областей України та міста Києва.

Метою пілотного етапу є перевірка роботи інструментів дослідження, апробація процедури адміністрування та технологічних схем підготовки й проведення дослідження в закладах освіти. Таким чином організатори сподіваються забезпечити якісне проведення основного етапу PISA.

Пілотний етап дослідження PISA-2022
НІНА ОМЕЛЬЯНЕНКОшеф-редактор управлінських видань Експертус Освіта
Коли оформлювали документи про підвищення кваліфікації запитань виникало чимало? Ще й працівники приносять сертифікати про участь у вебінарах, семінарах, просять їх врахувати як підвищення кваліфікації? Як правильно оформити документи у 2021 році, щоб зробити все якісно. Пропоную маршрут із питань підвищення кваліфікації прокласти помісячно.

Очікується, що апробувати процедуру тестування будуть 3 000 учнів і студентів 2005 року народження з 66 закладів освіти.

Як відбувалося дослідження PISA-2018

Тестування проведуть з читання, математики й природничих наук, а також узяти участь в анкетуванні.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді