УЦОЯО закликає випускників до реєстрації на ЗНО-2021

Український центр оцінювання якості освіти рекомендує випускникам реєструватися на ЗНО

УЦОЯО закликає випускників до реєстрації на ЗНО-2021

Порядок медичного обслуговування учнів: вивчаємо за п’ять хвилин

Український центр оцінювання якості освіти рекомендує цьогорічним випускникам реєструватися для участі в ЗНО, відповідально та свідомо обирати перелік навчальних предметів для складання зовнішнього оцінювання. А також визначити для себе мету складання кожного з цих навчальних предметів.

Таку інформацію опублікували в заяві УЦОЯО, у зв'язку з зареєстрованим у Верховній Раді законопроєктом, яким запропоновано звільнити в 2021 учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти, від обов'язкової державної підсумкової атестації.

Зокрема, в Українському центрі оцінювання якості освіти зазначили, що до розгляду парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради запропоновано різні моделі проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році з урахуванням епідемічної ситуації в Україні.

Таким чином члени Комітету вирішили перенести розгляд цього питання на першу половину березня, коли можна буде доволі точно спрогнозувати епідеміологічну ситуацію на період проведення основної сесії ЗНО.

Як підготуватися до ЗНО: поради шкільного психолога

«Тому рекомендуємо цьогорічним випускникам не хвилюватися, а реєструватися для участі в ЗНО, уважно заповнюючи всі поля реєстраційної форми, зокрема свідомо обираючи перелік навчальних предметів для складання ЗНО, а також мету складання кожного з цих навчальних предметів», — наголосили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді