МОН про незмінність курсу реформ

Сергій Шкарлет розповів про незмінність курсу реформ, що реалізуються та підтримуються ЄС

Наказ про підготовку графіка відпусток на 2021 рік: СКАЧАТИ

Сергій Шкарлет запевнив у незмінності курсу реформ, які реалізуються в Україні та підтримуються Євросоюзом.

Про це він розповів під час зустрічі з головою Представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маасікасом.

За словами Шкарлета, Європейський Союз є найбільшим стратегічним партнером МОН. Завдяки сприянню європейської сторони реалізується низка проєктів, які стали невід’ємною складовою ключових реформ у сфері освіти і науки, а саме: EU4Skills, Еразмус+, «Горизонт 2020», «Навчаємось разом», «Підтримка ЄС для переміщених навчальних закладів на сході України», «Архітектура реформ в Україні»(команда підтримки реформ), «U-LEAD з Європою» та «Дім Європи».

«Уряд продовжує реалізацію реформи «Нова українська школа». 30 вересня затверджено новий Державний стандарт базової середньої освіти, який заклав основу для ефективного переходу до реалізації Нової української школи на рівні базової середньої освіти, що відбудеться у 2022 році», – зазначив очільник МОН.

МОН про незмінність курсу реформ

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді