Молоді вчителі створили освітній Youtube-канал

Новий Youtube-канал від українських вчителів, де розповідають доступно про науку

Молоді викладачки запустили україномовний освітній проєкт на платформі YouTube під назвою «Enjoy The Science». На своєму YouTube-каналі вони викладають відео, в яких популярно та просто розповідають про науку для школярів і молоді.

Дисципліна на онлайн-уроці: п’ять акцентів

Аудиторія каналу — це діти та підлітки, а також студенти та дорослі, що прагнуть розвиватись і опановувати нові знання. Проєкт створено за ініціативи 5 молодих вчителів, що демонструють сучасну освіту в цікавій формі.

«Коли я згадую, що світовий океан вивчений лише на 5%, це мене надихає та мотивує навчати молодих дослідників та ділитись із ними своїм натхненням та цікавістю до світу. Насолоджуймось наукою разом, виховуймо у собі допитливість та відкриваймо нове щодня», — говорить одна із засновниць проєкту, вчителька природознавства Єлизавета Саєвич.

Наразі відео на каналі викладено з 3-х освітніх напрямів: з української мови, анатомії та мистецтва.

Окрім YouTube-каналу, проєкт має сайт, де розміщуватимуться конспекти до уроків із різних предметів, тести та статті. Молоді педагоги планують продовжувати свою справу, щоби допомагати своїм колегам, проводити освітні заходи та популяризувати науку.

Сторінка на Youtube

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді