Фінальний етап сертифікації вчителів

Фінальний третій етап сертифікації для викладачів початкових класів розпочато

Підвищення розмірів оплати праці працівників освіти

До 6 листопада триватиме останній етап сертифікації вчителів початкової школи.

На сайті МОН зазначили, що на цьому етапі відбуватиметься вивчення практичного досвіду роботи викладачів.

Сертифікація-2020: новації та переваги

«Третій етап сертифікації відбуватиметься незалежно від рівня епідемічної небезпеки в регіонах, де розташовані школи учасників сертифікації, та строків канікулярного періоду», — зауважили в міністерстві.

Фінальний етап буде проведено онлайн. Експерти вивчатимуть практичний досвід учасників сертифікації шляхом проведення співбесід з ними, аналізу вмінь учителів розв’язувати педагогічні ситуації та анкетування адміністрації закладу освіти і керівника шкільного методичного об’єднання.

Варто зазначити, що до третього етапу сертифікації пройшли 1040 з 1711 зареєстрованих учителів. Минулого року сертифікацію пройшли 705 працівників початкової школи.

Державна служба оцінювання якості освіти поновила методику експертного оцінювання та анкету самооцінювання під час сертифікації вчителів.

До того ж запустили електронний реєстр, де можна перевірити, чи пройшов педагог сертифікацію.

Джерело: сайт МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
73598

Як оцінюватимуть учасників сертифікації-2020

Державна служба якості освіти оновила методику оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації. Як воно відбуватиметься у 2020 році? Скачайте оновлену методику оцінювання, а також нову анкету самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності
16893

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді