В Україні планують встановити єдині вимоги для шкільних психологів

У МОН розробили проєкт Професійного стандарту для практичних психологів

В Україні встановлять єдині вимоги до практичних психологів, які працюватимуть в закладах освіти.

Відповідний проєкт Професійного стандарту за професією «Практичний психолог» розроблений та представлений для громадського обговорення.

Адаптаційні ресурси дошкільників: як розвивати

Метою професійного стандарту є встановлення єдиних вимог до загальних та професійних компетентностей практичних психологів, їх допуску до роботи та умов праці. Стандарт створювався за участі практиків, науковців, керівників закладів освіти, громадських організацій.

Зауваження та пропозиції – до 23 червня 2020 року на e-mail [email protected].

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Адаптація учнів 1 класу до навчання

Учорашні дошкільники нетерпляче чекають першого вересня, мають позитивне налаштування на навчання. Бути щасливим володарем портфеля, підіймати руку на уроці, отримувати відмітки — все це як чудова гра. Та згодом може виявитися, що грати не так уже й цікаво.
38587

Налагоджуємо професійне педагогічне спілкування

Найяскравіше особистість розкривається у спілкуванні. «Скажи мені що-небудь, щоб я тебе побачив», — звертався давногрецький філософ Сократ до своїх учнів. У всі часи вчителя-майстра вирізняє вміння налагоджувати педагогічне спілкування з учнями та колегами, досягати взаєморозуміння з ними та вести за собою
60534

Психолого-педагогічна характеристика учня: як скласти

Часто практичним психологам закладів освіти надходить запит на діагностику дитини та подання результатів обстеження в різні служби. Оптимальним варіантом представлення результатів обстеження є психологічна характеристика учня.
411247

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді