Самоаналіз професійної діяльності: підказки

Редакція журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу» підготувала для Вас матеріали, які допоможуть проаналізувати власну діяльність та порефлексувати

У березневому номері журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу» зможете скористатися порадами авторів і проаналізувати власну діяльність та відшукати нові шляхи її поліпшення.

Рефлексія: як аналізувати власну діяльність

Адже з першим весняним вітром з’являється енергія, сила й бажання щось змінювати. Тож скористайтеся весняним вітром змін. Прийміть виклики освіти для сталого розвитку, запаліть новими ідеями педагогів та батьків, зробіть «соціальне щеплення» дітям.

Також у березневому номері знайдете орієнтовну циклограму роботи вихователя-методиста на квітень.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Як скласти освітню програму: від теорії до практики

Освітня програма — обов’язковий документ ЗДО. Педагогічні колективи мають право обирати для використання в роботі чинні освітні програми, перелік та особливості реалізації яких обговорює та схвалює педагогічна рада закладу дошкільної освіти.
24474

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3637

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1770

Дидактичні ігри для дошкільнят

Якими мають бути дидактичні ігри для дошкільнят, щоб було і цікаво, і корисно. Адже важливо знайти підхід до дітей та зацікавити їх. Ефективні поради шукайте у статті
269535

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді