Самоаналіз професійної діяльності: підказки

Редакція журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу» підготувала для Вас матеріали, які допоможуть проаналізувати власну діяльність та порефлексувати

У березневому номері журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу» зможете скористатися порадами авторів і проаналізувати власну діяльність та відшукати нові шляхи її поліпшення.

Рефлексія: як аналізувати власну діяльність

Адже з першим весняним вітром з’являється енергія, сила й бажання щось змінювати. Тож скористайтеся весняним вітром змін. Прийміть виклики освіти для сталого розвитку, запаліть новими ідеями педагогів та батьків, зробіть «соціальне щеплення» дітям.

Також у березневому номері знайдете орієнтовну циклограму роботи вихователя-методиста на квітень.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
29172

Техніки коучингу для роботи з педколективом

Виклики часу все більше вимагають нових підходів. Людина, що хоче досягти кар’єрного зросту, повинна бути мобільною, готовою до швидкої зміни та обставин. В Україні в умовах воєнного стану реалізувати ці завдання здається нереальним. Та все ж на допомогу можуть прийти нові техніки. І одна з них – коучинг.
379

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
28166

Дидактичні ігри для дошкільнят

Якими мають бути дидактичні ігри для дошкільнят, щоб було і цікаво, і корисно. Адже важливо знайти підхід до дітей та зацікавити їх. Ефективні поради шукайте у статті
269986

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді