Примірне двотижневе меню на зимово-весняний період

Вийшов друком № 1/2018 журналу «Медична сестра дошкільного закладу»

Новий рік подарував журналу «Медична сестра дошкільного закладу» віртуальне життя. Ми цьому безмежно раді. Адже відтепер бажання допомагати вам професійно зростати не обмежене сторінками.

Доказ. У січневому випуску передплатники електронної версії журналу матимуть змогу ознайомитися з картками-розкладами страв не лише понеділка, а й інших днів першого тижня примірного двотижневого меню на зимово-весняний період.

У е-журналі сторінки ожили, смаколики та кориснощі заграли кольорами.

Доказ. Усі роздаткові матеріали для інформаційного стенда та перевірки знань працівників закладу дошкільної освіти — кольорові.

Скачати будь-який з них можна безплатно.

Е-журнал має додаткові бонуси.

Доказ. Один з них — безплатний доступ до електронної версії методичного посібника «Організація харчування в дошкільних закладах». А ще — до сервісів «Професійний календар», «Тематички», «Куточок здоров’я», «Картки-розклади», «Тести», «Вебінари».

Мабуть, єдине запитання, яке крутиться у вас на язиці, — як на це диво подивитися? Заходьте на emeddnz.Експертус.com.ua, натискайте на кнопку «Номери» і обирайте безплатний презентаційний номер е-журналу — № 9/2017.

Запевняємо, електронний журнал зачарує вас з першого погляду. Якщо після цього ви захочете його придбати, телефонуйте за номером: 0 800 212 012 (безплатно). Під час розмови з менеджером запитайте про акції, які діють у Цифровому видавництві Експертус. Зокрема, нині за річної передплати друкованої та електронної версій журналу одночасно ви отримаєте знижку 70% від вартості е-журналу.

З повагою
головний редактор

Яна ПОЛІЩУК

Справи керівника у жовтні: що проконтролювати

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як організувати фізкультурно-оздоровчу роботу в закладі дошкільної освіти

Фізкультурно-оздоровчу роботу в дошкільних закладах проводять, аби забезпечити рухову активність дітей та сприяти їхньому повноцінному фізичному розвитку. Розглянемо основні завдання
31243

Дитина з епілепсією: що треба знати

Часто люди остерігаються хворих на епілепсію. Практичний психолог, заручившись підтримкою медичної сестри, може пояснити вихователям і батькам вихованців, що дитина з епілепсією не відрізняється від інших дітей. Що потрібно знати про дитину з епілепсією
17916

Як організувати профілактику ГРВІ у дитсадку

Сезон гострих респіраторних вірусних захворювань особливо небезпечний для здоров’я дітей. Тож адміністрація дошкільного закладу разом з медичним персоналом має провести відповідні профілактичні та протиепідемічні заходи, щоб запобігти поширенню інфекції
15524

Правила взаємин у колективі

Як працювати в колективі однодумців, які допомагають, цінують і підтримують одне одного? А ми вам розкажемо! Пропонуємо правила, як сформувати позитивний імідж серед колег і налагодити довірливі взаємини в колективі
14863

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді