Конкурс «Майстер-клас в системі освітньої роботи з дошкільниками»

Які художні розробки цікаві сучасним дітям?

Формування творчих здібностей — невід’ємна складова гармонійного розвитку особистості. Виготовлення оригінальних виробів власними руками дарує творцям справжню насолоду. Поринути у творчий процес, опанувати традиційні й інноваційні техніки роботи з різними матеріалами та набути нового досвіду діти можуть під час художньо-продуктивної діяльності. А педагог у такий спосіб має змогу розбудити в кожному з вихованців творця й водночас сповна проявити власне творче начало.

То що ж нині в тренді та які художні розробки будуть цікавими сучасним дітям? Це запитання адресуємо всім педагогам-дошкільникам та пропонуємо поділитися власними творчими доробками у фаховому конкурсі «Майстер-клас у системі освітньої роботи з дошкільниками» від журналу «Методична скарбничка вихователя».

Справи керівника у жовтні: що проконтролювати

Конкурс проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України та ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти».

Чекаємо на ваші конкурсні роботи з 01 лютого до 01 червня 2018 року.

Цифрове видавництво Експертус
Конкурс журналу «Методична скарбничка вихователя»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як скласти освітню програму: від теорії до практики

Освітня програма — обов’язковий документ ЗДО. Педагогічні колективи мають право обирати для використання в роботі чинні освітні програми, перелік та особливості реалізації яких обговорює та схвалює педагогічна рада закладу дошкільної освіти.
24474

Дбаємо про гігієну дітей

У наш час дуже важливо дбати про гігієту. Адже чисті руки - це запорука здоров'я. Та як заохотити дітей мити руки?
4296

Рухливі ігри в дитячому садку

Рухливі ігри розвивають фізичну активність, увагу, дрібну моторику, спритність, швидкість реакцій і просто дарують радість дітям. Скористайтеся нашою добіркою ігор, аби потішити дошкільників
72923

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді