Безпека під час свят

У грудневому випуску журналу «Медична сестра дошкільного закладу» йдеться про безпеку дітей під час новорічних свят

Аби свято Нового року в дошкільному закладі пройшло на належному рівні, працівникам і дітям необхідно до нього як слід підготуватися: прорепетирувати новорічні ранки, виготовити атрибути свята і декорації, прикрасити ними музичну залу та групові приміщення.

Не менш важливим завданням є складання святкового меню, узятися за яке має медична сестра. Серед її обов’язків — подбати, аби меню складалося з корисних для здоров’я та апетитних страв. Для урізноманітнення новорічного меню у вашому дошкільному закладі рекомендуємо ознайомитися з досвідом колег щодо розроблення карток-розкладів святкових страв.

У цьому випуску журналу ми зібрали публікації, які допоможуть зробити День Св. Миколая, Новий рік та Різдво для вас і ваших вихованців незабутніми. Так, до вашої уваги стаття про догляд за іграшками — чи не найпоширенішими подарунками на новорічні свята. Під час санітарно-просвітницької роботи з батьками у пригоді вам стануть матеріали про смачні й корисні подарунки — цитрусові та гематоген.

Скарбничку ідей для святкової програми також поповнить публікація про дитячий аквагрим — розмальовування тіла фарбами. Ознайомившись із нею, дізнаєтеся, що слід робити, аби ця забава не лише принесла приємні емоції, а й не зашкодила здоров’ю дітей.

Також до вашої уваги постійна рубрика з відповідями експертів на ваші запитання.

У попередньому числі — Повітряно-тепловий режим

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді