Визначено план заходів Всеукраїнського тижня права

Уряд затвердив план заходів з проведення у 2016 році Всеукраїнського тижня права. До 1 жовтня мають бути розроблені відповідні галузеві та регіональні плани з огляду на План заходів з проведення у 2016 році Всеукраїнського тижня права, затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31.08.2016 № 627-р

Зокрема, згідно з Планом у навчальних закладах необхідно:

  • оформити тематичні стенди
  • провести 5-9 грудня тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру, як-от лекції, бесіди, зустрічі за круглим столом, правові конкурси, ігри, змагання тощо.

На завершення Всеукраїнського тижня права 9 грудня у навчальних закладах відбудеться Всеукраїнський урок «Права людини» — з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

Наказом Міністерства освіти і науки України від 30.09.2016 № 1171 затверджено План заходів з проведення у 2016 році Всеукраїнського тижня права.

Всеукраїнський тиждень права приурочений до Дня прав людини, яке відзначають за пропозицією Генеральної Асамблеї ООН 10 грудня.

До листопада триває прийом робіт на конкурс навчально-методичних розробок з прав людини.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Методи навчання у школі та ЗДО

Методи навчання: традиційні, інноваційні, інтерактивні, активні та інші. Як навчати учнів і дошкільників
285162

Як аналізувати урок вчителя

Урок — це творча майстерня вчителя і лабораторія керівника. Після аналізу відвіданого уроку народжуються нові ідеї й задуми щодо поліпшення освітнього процесу.
239505

Учням про академічну доброчесність

Як учителю донести ідеї академічної доброчесності до свідомості учнів? Зібрали чи не всі методичні та наочні матеріали в одній статті.
24868

Безпечне освітнє середовище закладу освіти

Що таке безпечне освітнє середовище, його ознаки та принципи? Як забезпечити психологічно безпечне середовище? Як створити й упровадити у вашому закладі освіти.
109738

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді