Визначено діапазон тарифних розрядів асистента вихователя інклюзивної групи

Кабінет Міністрів України вніс посаду асистента вихователя в інклюзивній групі дошкільного навчального закладу до схеми тарифних розрядів, врегулювавши питання оплати праці за посадою

Оплата праці асистента вихователя – 2019

Постановою від 23.08.2016 № 526 Кабінет Міністрів України вніс зміни у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» від 30.08.2002 № 1298.

Так, підрозділ 2 розділу I у графі «Посада» після слів «асистент вчителя загальноосвітнього навчального закладу з інклюзивним та інтегрованим навчанням» доповнено словами «, асистент вихователя дошкільного навчального закладу в інклюзивній групі».

Отож посаду асистента вихователя дошкільного навчального закладу внесено до Схеми тарифних розрядів посад керівних, наукових, науково-педагогічних, педагогічних працівників, професіоналів, фахівців та інших працівників бюджетних установ, закладів та організацій.

Відповідно, розмір оплати праці асистента вихователя дошкільного навчального закладу в інклюзивній групі визначено у діапазоні 8-10-го тарифних розрядів.

Справи керівника у жовтні: що проконтролювати

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Зарплата 2023: як нараховуватимуть

У Профспілці пояснили як змінився порядок обчислення та нарахування таких виплат, як середня зарплата, лікарняні та декретні
196120

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді