Коли відбудеться Радіодиктант національної єдності?

Відома дата Радіодиктанту національної єдності у 2024 році

Радіодиктант національної єдності

Національно-патріотичне виховання в школі

У 2024 році Всеукраїнський радіодиктант національної єдності відбудеться у п'ятницю, 25 жовтня. Його приурочили до Дня української писемності та мови, який тепер відзначають 27 жовтня.

Проте хто буде автором тексту та хто цього року читатиме текст у прямому етері, стане відомо згодом.

Команда Українського Радіо 2000 року започаткувала Всеукраїнський радіодиктант національної єдності задля єднання навколо мови. Натомість він став щорічним найбільшим українськомовним флешмобом, який об'єднує українців і знавців української мови по всьому світові.

Курс для кожного освітянина. Допоможе удосконалити письмове та усне мовлення українською тим, хто: розмовляє українською скрізь і завжди; розмовляє українською на роботі й переходить на українську в побуті; навчає інших переходити на українську

Долучитися до радіодиктанту можна буде на всіх платформах Суспільного: телебаченні, радіо та диджиталі.

Найактивнішими учасниками флешмобу є школярі, студенти й викладачі закладів освіти. Однак щороку радіодиктант пишуть люди різного віку та найрізноманітніших професій.

До Радіодиктанту національної єдності 2023 долучилися понад пів мільйона людей на платформах Суспільного. Близько 20 тисяч листів надійшло на перевірку, а переможцями стали семеро людей.

За інформацією Суспільного

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Учнівське самоврядування в закладі освіти

Формувати соціалізовану особистість з демократичними поглядами і вмінням працювати в команді – одна з важливих вимог сучасної освіти, яка найкраще реалізується через педагогіку партнерства, однією із форм якої є учнівське самоврядування.
14319

Педагогічна рада школи: функції та планування

Засідання педагогічної ради — важлива частина роботи закладу освіти. Її актуальність — у колегіальному прийнятті рішень. Розгляньмо функції педагогічної ради та особливості підготовки до засідань. Скачайте циклограму засідань педради
44363

Синхронне й асинхронне дистанційне навчання

Школи та учні вже пристосувались до нового формату навчання. Досить важко вибрати формат змішаного навчання з правильною комбінацією занять, яка була б комфортною і для закладу, і для учнів. Також потрібно обрати онлайн режим роботи – він може бути синхронним чи асинхронним. Давайте разом розбиратися в чому різниця.
87523

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді