Особливості проведення 4 етапу конкурсу ім. Петра Яцика в 2024 році

Пробний етап, алгоритм участі й дати завершення реєстрації, як проходитиме 4 етап Міжнародного конкурсу ім. П. Яцика

4 етап конкурсу ім. Петра Яцика в 2024 році

Експертиза цінності документів: як провести

Пробне під’єднання учасників 4 етапу XXIV Міжнародного конкурсу знаців української мови імені Петра Яцика відбудеться 5 березня 2024 року з 10:00 до 20:00. 

Таку інформацію зазначено в наказі Міністерства освіти і науки.

Детальніше ознайомитися з текстом наказу можна в прикріпленому документі. 

Раніше планувалося, що 4 етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика відбудеться 8 березня 2024 року о 10:00. Проте через небезпеку, що викликана повномасштабною війною, конкурс проведуть дистанційно.

Долучитися до тестового підключення й виконати пробну роботу учні й учениці можуть 5 березня з 10:00 до 20:00. Як зазначили в МОН, участь у тестовому етапі є добровільним рішенням учасників.

Зокрема, керівники закладів освіти й відповідальні за проведення конкурсу отримали рекомендації від освітнього відомства щодо організації роботи школярів і забезпеченню їх необхідними пристроями та умовами для виконання завдань конкурсу:

  • комп’ютером;
  • принтером;
  • сканером;
  • безперебійним електроживленням;
  • інтернет-зв’язком тощо.

Алгоритм проведення дистанційного туру освітяни розміщено в додатках до наказу.

Окрім того, у Міністерстві освіти і науки акцентували, що в цьому етапі конкурсу беруть участь по три переможці попереднього етапу в кожній категорії.

Зауважимо, що для підготовки до 4 етапу та перевірки конкурсних робіт учасникам та їхнім педагогам необхідно до 1 березня 2024 року надіслати на електронну пошту [email protected]:

  • заявки на участь у 4 етапі конкурсу за формою, згідно з додатком 3;
  • інформацію про особу, яка відповідає за організацію 4 етапу конкурсу в закладі освіти (ПІБ, посада та місце роботи, контактний телефон, електронна пошта).

Джерело: МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Щорічний звіт директора школи

Звітування можна провести в актовому залі, а можні і онлайн. Дізнайтеся, що врахувати для виступу онлайн, як його побудувати і що допоможе зробити його вдалим. Про що звітує директор і за якою структурою — у статті
46385

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5017

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді