Для підлітків створили освітній «Колайдер» у YouTube, TikTok й Instagram

Зухвала школа майбутнього: для молоді створили освітній «Колайдер»

Освітній проєкт для підлітків

Індивідуальний навчальний план: чи обов'язково складати

Для українських підлітків створили «Колайдер» — освітній проєкт на платформах YouTube, TikTok й Instagram, який має мету втілити ідею зухвалої школи майбутнього.

Таку інформацію зазначили на сторінці Суспільного, яке є одним із співавторів проєкту. 

Долучитися до «Колайдеру» можна в YouTubeTikTok та Instagram.

Під час створення цього проєкту, автори ініціативи дослідили контент, який споживають українські підлітки в інтернеті, та визначили їхні основні захоплення та інтереси.

Інформація та матеріали «Колайдеру» допоможуть підліткам відчути себе кмітливими дослідниками та дізнатися більше про світ навколо, покращити навички критичного мислення й усвідомити, наскільки в сучасному суспільстві важливо перевіряти інформацію. 

Зокрема, заплановано, що «педагогами» проєкту стануть улюблені історичні особи й персонажі — від Ейнштейна до Залізної Людини.

Нині на сторінках «Колайдеру» доступні три формати відео:

  • експлейнер-журнал «Та невже?»: про загадки космосу, міфи про тварин, українську боротьбу, геймерів та інші неймовірні речі в Україні та світі;
  • наукові батли «Хто тут Ейнштейн?», де Влад Шевченко, alyona alyona, Roxolana та інші блогери перевіряють свої знання й фізичні можливості;
  • інфотейнмент-ролики «КіберХата»: усе про віртуальний світ — від крутого до небезпечного.

Як зауважили автори проєкту, «Колайдер» — це також альтернатива токсичному російському контенту в легкому і зрозумілому жанрі едьютейнменту.

Джерело: Суспільне Мовлення

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді