Столичні заклади освіти працюють у штатному режимі

Заклади освіти отримали інструкції із забезпечення безпеки дітей і вчителів

Як уникнути конфліктів із батьками учнів: три експресзаходи

Школи і дитсадки столиці працюють у штатному режимі. Усі відповідальні особи в закладах освіти отримали відповідні інструкції щодо безпеки дітей і вчителів.

Таку інформацію повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Уже три тижні персонал закладів освіти проходить інструктаж щодо дій у разі надзвичайних ситуацій, і можу запевнити всіх: наші освітяни готові чітко і виважено діяти в будь-якій ситуації. Працівники знають послідовність дій і як поводитись у позаштатних ситуаціях, де розташовані укриття і яким маршрутом до них рухатись. Найголовніше зараз – не панікувати, а нам з вами, батькам, пояснити своїм дітям необхідність уважно слухати викладачів та чітко виконувати їх інструкції. Тільки так ми збережемо життя наших дітей», – розповів Мондриївський.

Крім того, він нагадав про правила роботи шкіл в умовах карантинних обмежень.

«Керівництво столиці прийняло правильне рішення щодо роботи закладів освіти, а саме: не вводити загальний локдаун. Директори шкіл приймають рішення про перехід на дистанційне навчання класу або школи, виходячи із показників свого підрозділу. Так у Києві абсолютна більшість шкіл продовжувала працювати, і захворюваність зараз вже пішла на спад. На сьогодні на повній дистанційці перебувають лише 19 із 425 столичних шкіл, і хворіє на COVID-19 трохи більше одного відсотка учнів», – підкреслив Мондриївський.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді