До червоної зони епіднебезпеки ввійшла ще одна область

Теми:
До зони з червоним рівнем епіднебезпеки додали ще одну область України

Червона зона в Рівненській областіНакази з кадрових питань: як оформити без помилок

У Рівненській області встановлюється червоний рівень епіднебезпеки.

Відповідне рішення затвердила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні. 

Таку інформацію зазначив міністр кабінету міністрів Олег Немчінов.

Червоний рівень встановлюється на території області з 27 січня. Це означає, що заклади освіти цього регіону зможуть працювати очно, тільки якщо мають 100% вакцинованих працівників двома дозами вакцини. Водночас початковим школам і дитсадкам дозволено працювати очно.

Варто зазначити, що попереднього разу Рівненщина вийшла з червоної 18 листопада. Весь цей час заклади освіти могли працювати очно, якщо працівники вакциновані хоча б однією дозою вакцини. Водночас у Рівненській області найбільше відсторонених педагогів через відсутність вакцини.

Міський голова Рівного ще днем раніше повідомив, що з 25 січня всі учні 5–11 класів в обласному центрі переходять на дистанційне навчання.

Зокрема, з 24 січня в червону зону перейшла Івано-Франківська область.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді