Статті за темою Автономія дитсадка

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти
Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
47234
Вимоги до розміщення дитсадків у житлових будинках
Мінрегіонбуд презентував нові державні будівельні норми містобудування. Під час презентації повідомили, що заклади дошкільної освіти можна буде розміщувати у житлових будинках. Які вимоги щодо такого розміщення?
2695
Чи може сільський голова скоротити вихователя-методиста
Сільський голова скоротив посаду вихователя-методиста шестигрупового закладу дошкільної освіти, який відвідують 160 дітей. Мотивував це тим, що у громаді створили відділ освіти, де працює методист з дошкільної освіти. От він і виконуватиме роботу вихователів-методистів у п’яти закладах дошкільної освіти, в яких теж планують скоротити посаду вихователя-методиста. Чи правомірні дії сільського голови?
1853
Як відбувається затвердження штатного розпису ДНЗ
Затвердження штатного розпису є обов’язковим, а його відсутність слід вважати порушенням вимог законодавства про працю, за яке роботодавець нестиме адміністративну відповідальність. Хто і як затверджує штатний розпис дошкільного закладу?
9927
Автономія дошкільного навчального закладу
Між днями Конституції та Незалежності завжди відчувається якась павутинка, так? Павутинка, що пов’язує ці дні міцно-міцно. Сьогодні і я спробую заплести павутинку
579