Коли почнуться осінні канікули в закладах Львівщини

Дати проведення осінніх канікул у межах громади можуть відрізнятися

Дати проведення осінніх канікул

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

На території Львівської області немає єдиного графіку осінніх канікул для всіх шкіл. Учні можуть відпочивати у різні дати. 

Таку інформацію зазначив директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег Паска.

За словами посадовця, школи на Львівщині мають педагогічну автономію та можуть встановлювати свої графіки канікул. Водночас термін відпочинку учнів має становити не менше 30 календарних днів за весь навчальний рік. Ці 30 днів відпочинку учнів розмежовують на осінні, зимові та весняні канікули.

«Кожна школа по-різному встановлює дати канікул. Навіть у межах однієї громади можуть бути різні дати», — акцентував керівник освітнього департаменту області.

Більшість шкіл регіону розпочнуть осінні канікули 23 жовтня. Триватимуть вони тиждень — до 30 жовтня. 

«Приблизно 58% шкіл матиме канікули з 23 жовтня до 30 жовтня. (На Львівщині є 1093 школи). З 30 жовтня — ще 31%. Не мають канікул восени школи у 4 територіальних громадах. Вони, імовірно, перенесли їх на зиму», — зауважив Олег Паска.

Зокрема він повідомив, що ще 5% шкіл Львівської області матимуть канікули в інший час. Це означає, що в межах однієї громади діятимуть різні графіки осіннього відпочинку дітей.

Джерело 24 канал

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4947

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10376

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді