Першою перейшла в червону COVID-зону Херсонщина

Теми:
На території Херсонської області з 15 жовтня встановлено червоний рівень епіднебезпеки

Червона зона в Херсонській областіПротиепідемічні заходи в дитсадку: нові рекомендації МОЗ

На території Херсонської області з 00 год. 00 хв. 15 жовтня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки.

Рішення такого змісту затвердила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як повідомив головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін, у Херсонській області останніми днями по індикаторних показниках спостерігається перевищення ознак епідемічної небезпеки, що дає підстави для введення червоного рівня.

Окрім того, перевищення фіксується по кількості госпіталізованих пацієнтів протягом останніх 7 днів і становить на 100 тисяч населення 76,7%.

Зокрема, під час засідання було ухвалено посилити контроль за дотриманням протиепідемічних норм в Житомирській, Сумській та Донецькій областях, оскільки в цих регіонах спостерігається значне погіршення епідситуації.

Варто зазначити, що згідно з новими нормами щодо карантинних обмежень, на територіях, які віднесені до червоного рівня епідемічної небезпеки, заклади освіти можуть працювати у звичному режимі за умови 100% проходження повного курсу вакцинації всіма працівниками закладу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді