Деякі харчові продуктів для шкіл мають відхилення

Теми:
З початку року було здійснено понад 1200 досліджень харчових продуктів для шкіл

Перевірка якості продуктів для шкільного харчуванняПротиепідемічні заходи в дитсадку: нові рекомендації МОЗ

7% перевірених харчових продуктів, що постачалися до закладів освіти, мали відхилення за мікробіологічними показниками.

Таку інформацію зазначила голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька за підсумками лабораторних досліджень харчових продуктів.

Як вона повідомила, з початку року Держпродспоживслужба здійснила понад 1200 лабораторних досліджень харчових продуктів, які використовувались для приготування страв у закладах освіти, на відповідність параметрам безпечності.

Результати проведених перевірок установили 92 невідповідності за мікробіологічними показниками, що склало 7% від досліджуваних зразків.

Загалом з початку року Держпродспоживслужбою було проведено 1660 позапланових та 117 планових заходів державного контролю у сфері безпечності харчових продуктів. Виявлено 11 операторів ринку, які не були зареєстровані у встановленому законодавством порядку, та 48 операторів ринку, які здійснювали свою діяльність без необхідних документів дозвільного характеру.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Співпраця з органами громадського самоврядування в закладі освіти

Моделі співпраці з органами самоврядування: від авторитарної, коли керівник одноосібно відповідає за все, до демократичної — коли орган самоврядування отримує максимум повноважень. Обирайте свою!
128

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
49003

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді