Канікули розпочнуться раніше: пропозиції МОЗ

Національна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендує перенести початок канікул з 25 жовтня на 18 жовтня.

Канікули розпочнуться раніше: пропозиції МОЗ

Робота з цивільного захисту: як організувати

Таку інформацію повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко під час інтерв’ю Радіо Свобода.

Так, перенесення канікул дозволить стримати активний епідпроцес.

«Ми зараз говоримо про те, щоб наблизити канікули, а надалі будемо дивитися залежно від епідситуації. Або рекомендуватимемо подовжити, якщо буде позитивна динаміка, або будемо ухвалювати інші рішення. Все залежатиме від ситуації, яку будемо фіксувати… Питання в тому, що навчальний процес пов’язаний зі збільшеною кількістю контактів серед дорослого населення», – зауважив Віктор Ляшко.

Крім того, міністр охорони здоров’я зазначив, що зазвичай канікули або призупинення навчального процесу призводить до як мінімум на 15% зниження захворюваності уже через 5 днів після ухвалення цього рішення.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді