Міністерство охорони здоров'я анонсувало зміни в роботі шкіл

Теми:
МОЗ затвердило зміни щодо дозволу для роботи шкіл в жовтій зоні буде достатньо однієї дози вакцини

Робота шкіл у жовтій крантинній зоніЗа якої умови працюватимуть заклади освіти, якщо посилять карантин

Міністерство охорони здоров’я анонсувало пом’якшення умов роботи закладів освіти в жовтій карантинній зоні.

Таку інформацію повідомив міністр Віктор Ляшко під час засідання Кабінету Міністрів України 8 вересня.

Зокрема, очільник відомства зазначив, що вони разом з усіма іншими міністерствами почали роботу над нововведеннями до карантинних норм. Далі — пряма мова:

«Ми розпочали спільно з усіма міністерствами ґрунтовно працювати над змінами до карантинних норм, аби дотримуватися балансу між захистом населення від коронавірусу та його благополуччям. Зокрема, передбачаємо, що більшість обмежень які передбачені в жовтому та червоному рівнях епідемічної небезпеки, не будуть застосовуватися в разі якщо колективи цих закладів або відвідувачі будуть вакциновані.

Водночас для жовтого рівня буде достатньо однієї дози вакцини, а вже для червоного рівня потрібен повний курс щеплення. Як приклад, робота закладів освіти в жовтому рівні епідемічної небезпеки не буде обмежуватися за умови наявності у 80% педагогічних працівників документів що засвідчують від COVID-19 хоча б однією дозою», — наголосив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Варто зазначити, що раніше МОЗ написало роз’яснення про перехід шкіл на дистанційне навчання.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді