Запрошення МОН до участі у Дні прибирання

Метою акції є прибирання сміття та відходів

Запрошення МОН до участі у Дні прибирання

Безпечність приміщень і території: п’ять документів-доказів

МОН запрошує школи взяти участь у Всесвітньому дні прибирання. Метою акції є прибирання сміття та відходів з річок, лісів та вулиць.

Лист МОН надісланий на адреси органів управління у сфері освіти та адміністрацій закладів освіти.

Акція відбудеться 18 вересня 2021 року. Проводить її Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s do It World».

Всесвітній день прибирання проводиться для формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до довкілля серед громадян.

Хто має прибирати класи в початковій школі

«Акція до Всесвітнього дня прибирання відбудеться у 24 регіонах України та в м. Києві 15 вересня о 10:00 з дотриманням карантинних норм та обмежень. Зміст листа просимо довести до відома керівників органів управління освітою різного рівня, керівників та педагогічних працівників закладів освіти метою участі у Всесвітньому дні прибирання», – додають у МОН.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді