Щодо дистанційне навчання у новому навчальному році

Теми:
Інформація щодо запровадження дистанційного навчання на території України є недостовірною

Дистанційне навчання на території України

 

За якої умови працюватимуть заклади освіти, якщо посилять карантинІнформація, що була поширена в соціальних мережах, стосовно запровадження дистанційного навчання на території всієї України є недостовірною.

Таку інформації зазначили в повідомленні Міністерства освіти та науки.

В освітньому відомстві наголошують, що в 2021/22 навчальному році освітній процес у закладах загальної середньої освіти має організовуватися з неухильним дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря № 9, постановою Кабінету Міністрів України № 1236, а також згідно з рекомендаціями щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти.

Відповідно до стану епідемічної ситуації в Україні, встановлюватимуться рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

«Рівень епідемічної небезпеки встановлюється одночасно на території всіх регіонів рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативою Міністра охорони здоров'я. Рішення розміщується на офіційному інформаційному порталі Кабінету Міністрів України», — наголосили в Міносвіти.

Окрім того, у Міністерстві освіти повідомили, що за вимогою МОЗ для очного навчання потрібно 80% провакцинованих співробітників у колективі закладу освіти (у разі встановлення «жовтого» або «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки).

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді