Щодо дистанційне навчання у новому навчальному році

Теми:
Інформація щодо запровадження дистанційного навчання на території України є недостовірною

Дистанційне навчання на території України

 

За якої умови працюватимуть заклади освіти, якщо посилять карантинІнформація, що була поширена в соціальних мережах, стосовно запровадження дистанційного навчання на території всієї України є недостовірною.

Таку інформації зазначили в повідомленні Міністерства освіти та науки.

В освітньому відомстві наголошують, що в 2021/22 навчальному році освітній процес у закладах загальної середньої освіти має організовуватися з неухильним дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря № 9, постановою Кабінету Міністрів України № 1236, а також згідно з рекомендаціями щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти.

Відповідно до стану епідемічної ситуації в Україні, встановлюватимуться рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

«Рівень епідемічної небезпеки встановлюється одночасно на території всіх регіонів рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативою Міністра охорони здоров'я. Рішення розміщується на офіційному інформаційному порталі Кабінету Міністрів України», — наголосили в Міносвіти.

Окрім того, у Міністерстві освіти повідомили, що за вимогою МОЗ для очного навчання потрібно 80% провакцинованих співробітників у колективі закладу освіти (у разі встановлення «жовтого» або «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки).

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Співпраця з органами громадського самоврядування в закладі освіти

Моделі співпраці з органами самоврядування: від авторитарної, коли керівник одноосібно відповідає за все, до демократичної — коли орган самоврядування отримує максимум повноважень. Обирайте свою!
129

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
49003

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді