Як сформувати стратегію розвитку освіти

МОН отримало 1 690 заявок від учасників з регіонів, які формуватимуть перелік проблем

Національна стратегія розвитку освітиЯк працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

У Міністерстві освіти та науки зазначили про завершення реєстрації учасників до експертних робочих груп, які у працюватимуть над новою освітньою реформою.

Як повідомили в Міносвіти, відтепер буде розпочата робота над створенням Національної стратегії освіти і науки до 2030 року.

Під час реєстрації освітнє відомство отримало 1 690 заявок від учасників з усіх областей України, які формуватимуть перелік освітніх проблем в країні.

«Тішимося, що тепер МОН працюватиме із громадськими організаціями, фондами та експертами в синергії. Що далі? Наступний крок — формування переліку проблем. Кожен зареєстрований учасник отримає лист із деталями для подальших кроків. Ми проаналізуємо та узагальнимо пропозиції щодо змін, а також оберемо фасилітаторів робочих груп», — зауважили у міністерстві щодо роботи над створенням Національної стратегії освіти і науки.

Нагадаємо, що віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров анонсував публічну презентацію освітньої реформи, яка, за його словами, має стати однією з кардинальних українських реформ.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді