Не всі вчителі отримають ноутбуки вчасно

Теми:
Не всі вчителі зможуть до 1 вересня отримати ноутбуки за ковідну субвенцію

Ноутбуки для вчителівЯк завучу організувати соціальний простір початківця

Директорка Департаменту освіти та науки КМДА Олена Фіданян заявляє, що частина ковідної субвенції може надійти під кінець року й тому не всі вчителі вчасно отримають ноутбуки.

Таку інформацію вона повідомила на своїй Facebook-сторінці.

Як вона зазначила, що через внесені урядом зміни до постанови частина шкіл отримають кошти на придбання ноутбуків лише під кінець року.

«Влітку вносили зміни до Постанови КМУ. І що основна сума кошторисних призначень (виділених коштів) стоїть на листопад–грудень. Отже, до 1 вересня компів для вчителів не буде», – прокоментувала директорка Департаменту освіти та науки.

На сайті Міністерства цифрової трансформації зазначається, що станом на 10 серпня, оголошено торги на 21 721 ноутбук з обіцяних 60 984.

Окрім того, після публікації Олени Фіданян, заступник міністра фінансів Роман Єрмоличев відправив у Міністерство освіти та науки повідомлення про те, що Мінфін готовий пришвидшити виділення коштів за цією бюджетною програмою та за програмою «Спроможна школа для кращих результатів».

Варто зазначити, що раніше Кабмін виділив 980 млн грн на придбання ноутбуків для вчителів цифровізації освіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Співпраця з органами громадського самоврядування в закладі освіти

Моделі співпраці з органами самоврядування: від авторитарної, коли керівник одноосібно відповідає за все, до демократичної — коли орган самоврядування отримує максимум повноважень. Обирайте свою!
692

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
49820

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді