Перевірка безбар’єрності шкіл

Теми:
В Україні проведуть моніторинг безбар’єрності приміщень соціальної інфраструктури, а також освітніх закладів

Моніторинг шкіл і садків щодо безбар'єрностіПорядок проведення інституційного аудиту: ЩО ЗМІНИЛОСЯ

На території України проведуть моніторинг безбар’єрності низки будівель і приміщень соціальної інфраструктури для маломобільних груп населення, зокрема, освітніх закладів: шкіл та дитячих садків.

Таку інформацію повідомила заступник міністра розвитку громад та територій Наталія Козловська.

Як вона зазначила, відповідно до результатів проведених перевірок Міністерство розвитку громад та територій сформує регіональний рейтинг безбар’єрності.

«Мінрегіон спільно з громадськими організаціями визначили типи об’єктів, що підлягають моніторингу та оцінці ступеня безбар’єрності у 2021 році. Міністерство вже надіслало обласним держадміністраціям та КМДА відповідний лист. Регіони мають провести належну перевірку будівель та приміщень за процедурами, визначеними Порядком проведення моніторингу та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для маломобільних груп населення», — акцентувала заступниця міністра розвитку громад та територій.

Очікується, що результати моніторингу в кожному регіоні будуть надіслані до Міністерства розвитку громад до 31 жовтня.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді