Премії отримають переможці міжнародних учнівських олімпіад

Теми:
Міністерство освіти ініціюватиме відзначення переможців цьогорічних міжнародних учнівських олімпіад

Премії переможцям міжнародних олімпіадПорядок проведення інституційного аудиту: ЩО ЗМІНИЛОСЯ

Міністерство освіти та науки ініціюватиме зміни до нормативних документів, які дозволять відзначити переможців цьогорічних міжнародних учнівських олімпіад, які представляли Україну, грошовими винагородами.

Таку інформацію повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет.

Як він зазначив, цьогоріч через пандемію коронавірусу Україна офіційно не формувала команди на міжнародні учнівські олімпіади у зв'язку з тим, що не відбувалися всеукраїнські етапи олімпіад.

Проте за ініціативою деяких викладачів були сформовані команди учнів, які брали участь у міжнародних олімпіадах і здобули призові місця.

В освітньому відомстві наголосили, що талановиті українські школярі показали високі результати на міжнародних олімпіадах із фізики, інформатики та математики, через що у відомстві планують змінити підходи до формування команд для міжнародних олімпіад.

«Зараз є очевидним, що підходи до відбору й формування команд серед українських школярів для участі в міжнародних олімпіадах потребують комплексних змін. А тому мною надано доручення фахівцям МОН щодо опрацювання цього питання», — акцентував очільник Міносвіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді