На тривалому лікуванні діти зможуть здобувати освіту

Теми:
В Україні створять установу, що має забезпечити освіту дітей на стаціонарному лікуванні

Навчання дітей під час лікуванняЧи допускати дітей та працівників без щеплень у заклади освіти

В Україні планують створити окрему спеціальну державну установу, яка організовуватиме та забезпечуватиме надання освітніх послуг дітям дошкільного та шкільного віку, які перебувають на стаціонарному лікуванні.

Зокрема, нова організація має забезпечити надання освітніх послуг дітям, яким надається реабілітаційна допомога в закладах охорони здоров’я.

Таку інформацію повідомили в Службі освітнього омбудсмена, з посиланням на норми нещодавно ухваленого парламентом закону щодо вдосконалення механізмів формування мережі ліцеїв.

Діяльність нового державного органу має на меті забезпечити рівними правами та безперервністю здобуття дошкільної та повної загальної середньої освіти такими дітьми.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Співпраця з органами громадського самоврядування в закладі освіти

Моделі співпраці з органами самоврядування: від авторитарної, коли керівник одноосібно відповідає за все, до демократичної — коли орган самоврядування отримує максимум повноважень. Обирайте свою!
128

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
49003

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді