Додаток про фінанси для дітей

Теми:
Навчатись граючи: новий корисний застосунок для дітей та молоді про фінанси

Гра про фінансову грамотність

Академічна доброчесність у школі: як розвиватиНещодавно, у вільному доступі з’явилась онлайн-гра для дітей різних вікових категорій, яка допоможе підвищити їх рівень фінансової грамотності. Завантажити додаток безкоштовно можна на пристрої IOS та Android, а також стаціонарні ПК.

Гра має назву PomPak та є стартапом пакистанських розробників. Проте, вивчати базові фінансові навички можуть діти та підлітки з усього світу. Адже, інтерфейс програми має не тільки Урду (мову Лашкарі), але й англійську мову.

PomPak — це фінансова мандрівка двох сімей, які розпочинають невеличкий бізнес і намагаються навчитися керувати особистими, сімейними та бізнес-фінансами. В історії збережені консервативні поведінкові норми, однак водночас поєднуються прогресивні фінансові навички, такі як бюджетування, заощадження та банкінг.

Зокрема, гра має декілька рівнів складності, поділені за темами та віковими категоріями:

  • від 9 до 12 років;
  • від 13 до 17 років;
  • від 18 до 29 років.

Кожен, хто успішно пройде всі рівні гри, зможе отримати сертифікат фінансової грамотності, який підписує поважна установа — Національний інститут банківської справи та фінансів.

Варто зазначити, що бета-версія додатку була дуже успішною — її завантажили понад 750 000 користувачів по всьому світу. Це перша подібна платформа пакистанських розробників, яка отримала велике визнання у свої категорії на міжнародному рівні.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді