Експертус Освіта та платформа Human — партнери

Починаємо літо з хороших новин! Експертус Освіта та платформа Human стали партнерами в інформаційній підтримці закладів загальної середньої освіти, їх керівників і педагогів. Що це означає для читачів «Педради», передплатників журналів «Практика управління закладом освіти» та «Заступник директора школи» — у новині!

MCFR Освіта та платформа Human - партнери

Які накази видати наприкінці навчального року: ПРИКЛАДИ

HUMAN — це освітня екосистема для закладів освіти, що об’єднує всіх учасників освітнього процесу та допомагає педагогам і керівникам шкіл організувати внутрішні бізнес-процеси. Також дає можливість використовувати в освітньому процесі чотири модулі: шкільна соцмережа, система управління навчанням, аналітика та рефлексія. Систему використовують понад 600 населених пунктів України та більше 200 шкіл Києва.

Аби ще більше задовольнити потреби освітян, Експертус Освіта, а саме редакції журналів «Практика управління закладом освіти» та «Заступник директора школи», та платформа HUMAN започатковуватимуть спільні проєкти в межах інформаційного партнерства.

Уже зараз для передплатників журналів та читачів «Педради» готуємо:

  • Алгоритми, інфографіку та статті, що допоможуть упровадити цифрові технології в управлінський, кадровий, освітній напрями роботи закладу;
  • Підказки експертів щодо оптимізації дистанційного навчання та управлінських процесів.

HUMAN став партнером у проведенні конкурсу «Директор року 2021: найкраща практика», який організовують журнали «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом» за підтримки Державної служби якості освіти. Тож на вас чекають призи і від HUMAN.

Стежте за новинами та до зустрічі на інтернет-сторінках «Педради»!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді