Накази про заміну працівників на час відпустки

Шпаргалка, які накази оформити та як прописати їх розпорядчу частину

Плануєте доручити іншому вихователю виконувати обов’язки відсутнього працівника на умовах сумісництва? Пам’ятайте, що тривалість роботи за сумісництвом при цьому не повинна перевищувати чотирьох годин на день або половини місячної норми робочого часу. Коли вихователь напише заяву про прийняття на роботу за сумісництвом, видайте відповідний наказ.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Плануйте справи, щоб встигати

Універсального рецепту, як побудувати день, щоб і робочі, і особисті справи встигнути виконати, немає. Але ж у вас точно є знайомі керівники, які якось із ними справляються. Прочитайте цю статтю і дізналися чотири секрети, як встигати виконувати робочі та особисті завдання і залишатися в ресурсному стані.
2649

Як скласти освітню програму: від теорії до практики

Освітня програма — обов’язковий документ ЗДО. Педагогічні колективи мають право обирати для використання в роботі чинні освітні програми, перелік та особливості реалізації яких обговорює та схвалює педагогічна рада закладу дошкільної освіти.
24474

Як організувати фізкультурно-оздоровчу роботу в закладі дошкільної освіти

Фізкультурно-оздоровчу роботу в дошкільних закладах проводять, аби забезпечити рухову активність дітей та сприяти їхньому повноцінному фізичному розвитку. Розглянемо основні завдання
31243

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді